Mozarella-paradicsom saláta (Caprese)

Hozzávalók:
3 db paradicsom
200 g sajt – mozzarella
bors – fehér (őrölt)
olívaolaj – extra szűz
balzsamecet
bazsalikom (friss, vagy szárított)

A Caprese (ejtsd: kápréze) jellegzetesen olasz ízvilágú saláta.

A megmosott paradicsomot és a mozzarella sajtot kb 3 mm vastag szeletekre vágjuk. A szeleteket váltakozva, kör alakban egy tányérra rakjuk, majd kevés borsot őrlünk rá, valamint bazsalikomlevéllel dúsan díszítjük. Bőven meglocsoljuk olívaolajjal, és pár csepp balzsamecettel. Frissen szervírozzuk, igény szerint friss pirítóssal, vagy kétszersülttel.

Szöveg: aprosef.hu Kép:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot! *