Kelkáposztaleves gesztenyével

Elkészítési idő: 25 perc

Alapanyagok:

  • 1 fej vöröshagyma finomra vágva
  • 2 gerezd fokhagyma finomra vágva
  • 50 dkg kelkáposzta vékonyra csíkozva
  • 20 dkg hámozott, egész gesztenye
  • 3 szál kakukkfű
  • 1/2 liter alaplé
  • parmezán
  • olívaolaj
  • só, bors

A hagymákat az olajon megpárolom, rádobom a káposztát, kakukkfüvet és 5 percig pirítom. Felöntöm az alaplé felével, felforralom, a másik felével pürésítem a gesztenyét, összeöntöm, 5 percig összefőzöm. Parmezánnal, frissen őrölt borssal megszórva tálalom.

Forrás: Táfelspicc

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot! *