Körözöttel töltött szárzeller

Hozzávalók 4 személyre:
10 dkg juhtúró
10 dkg tehéntúró
10 dkg vaj
1 közepes vöröshagyma, finomra vágva
1 evőkanál pirospaprika
1 kiskanál őrölt kömény
só, őrölt fehér bors
8 szál szárzeller, egyforma darabokra vágva

Az áttört juh- és tehéntúrót a vajjal jól elkeverjük, a vöröshagymával, a pirospaprikával és a köménnyel összeforgatjuk, majd sóval, borssal ízesítjük. A körözöttet ízlésesen a szárzellerre halmozzuk, petrezselyemmel díszíthetjük, és jól lehűtve kínáljuk.

Forrás: www.hazipatika.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot! *