Oreganós, tatárhagymás tészta

Feltettem a tésztafőzéshez a sós vizet melegedni. Közben apróra vágott szalonnát sütöttem, amikor összeugrottak picire, akkor rátettem a centis darabokra vágott tatárhagymát. Pár percig kevergettem, majd beletettem kb 5 dkg apróra vágott érlelt kecskesajtot, vártam kicsit, amíg megolvad. Ekkor beleöntöttem egy kis doboz tejfölt (tejszín nem volt itthon) és az apróra vágott oreganóleveleket és kicsit sóztam. Még 1-2 percig kevertem, majd rátettem a leszűrt tésztát, összekevertem, levettem a tűzről és lefedve állni hagytam 5 percig.

Frissen őrölt borssal megszórva, oreganóvirágos salátával tálaltam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot! *