Mángoldleveles tészta

Apró kockára vágott szalonnát sütöttem addig, amíg összeugrott és kijött a zsírja. Ekkor rátettem 2 gerezd fokhaymát félbevágva, 2 percig sütöttem, majd a fokhagymákat kivettem. Benne is lehet hagyni, de akkor érdemesebb apróra vágni vagy törni.

Közben kivágtam a mángold szárait, a leveleket megmostam és csíkokra vágtam, majd rátettem a szalonnás zsírra. Hozzátettem még egy kockára vágott paradicsomot, sóztam, borsoztam, lefedtem és kb 10 percig pároltam.

Közben kifőztem a tésztát, és a lecsöpögtetett tésztát belekevertem a párolt mángoldba. reszelt sajttal megszórva tálaltam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot! *