Káposztás rizsen sült csirkecomb

Hozzávalók:
4 csirkecomb
50 dkg savanyú káposzta
20 dkg rizs
3 dl húsleves
0,5 dl olaj
1 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 evőkanál pirospaprika
őrölt bors

Forró olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd félrehúzzuk a tűzről és megszórjuk pirospaprikával. Beletesszük a káposztát, a rizst, felöntjük a húslevessel, és sóval, borssal fűszerezzük.

Amikor a rizs már félig puha, az egészet kiolajozott tepsibe öntjük, és egyenletesen eligazítjuk.

A csirkecombokat kettévágjuk, sóval, borssal, zúzott fokhagymával fűszerezzük.

Ezután ráfektetjük a rizses káposztára, fóliával letakarjuk, és 180 fokos sütőben pároljuk 30 percig. Majd levesszük róla a fóliát, és pirosra sütjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot! *