Joghurtos spenóttal göngyölt csirkemell

Hozzávalók:

2 kisebb csirkemell

~40 dkg spenót
~2,5 dl joghurt
só, bors
sajt, olívaolaj.

A csirkemelleket vékonyra vágom (már magasságilag, hogy göngyölhető legyen). Sózom, borsozom. A spenótot blansírozom, majd a joghurttal összekeverem és botturmixszal pürésítem. A csirkemellekbe göngyölök egy kanállal, szorosan egymás mellé teszem a göngyölegeket az olajjal kikent sütőtálban, majd a maradék spenótor trutyival leöntöm, kevés olajat csurgatok még a tetejére, sajtot reszelek rá, és 200 fokos sütőben kb egy órát sütöm.
Kókuszzsírban sült sültkrumplival tálaltam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot! *