Gombás fodroskel-tekercs

10 dkg gomba
30 dkg darált hús
3 tojás
30 dkg cukkini
1 csomó metélőpetrezselyem
8-10 levél fodros kel
só, bors, vaj
2 pohár tejföl

A gombát és a cukkinit vágjuk apróra és keverjük össze a darált hússal és a tojásokkal. A keveréket sóval, borssal fűszerezzük. A fodroskel-leveleket mossuk meg, majd tegyük bele a tölteléket és külön-külön tekerjük össze.

Vajjal kikent tűzálló tálba helyezzük egymás mellé a tekercseket és kenjük be alaposan tejföllel. Meleg sütőben lefedve pároljuk puhára, amikor elkészült, apróra vágott meté-lőpetrezselyemmel díszítve tálaljuk.

Forrás: Terebess konyhakert

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot! *