Fodroskel kolbásszal

40 dkg lángolt kolbász
10 db fodroskel-levél
4 db zöldpaprika és paradicsom
1 fej vöröshagyma
olaj

bors
szurokfű
zsázsa
őrölt paprika

A vöröshagymát vágjuk apró kockákra és forró olajon pároljuk üvegesre, majd adjuk hozzá az apróra vágott lángolt kolbászt és kissé pirítsuk meg. A fodroskel-leveleket mossuk meg és szeleteljük fel, hasonlóan járjunk el a paprikával és a paradicsommal. Ezt a zöldséges keveréket öntsük a kolbászos-hagymás alaphoz. Sóval, borssal, kevés szurokfűvel és zsázsával ízesítsük. Lefedve kis lángon pároljuk puhára, amikor elkészült, pirospaprikával megszórva tálaljuk.

Forrás: Terebess konyhakert

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot! *