Édesburgonya rozmaringgal

Az édesburgonyát megtisztítom, felkockázom, félfőre vágott lilahagymával és olivaolajjal összeforgatom. Só, bors +1 ág rozmaring, be a sütőbe, az utolsó pár percre feta sajtot morzsolok rá.

Réka receptje, köszönjük!

Ha pasztinákot és/vagy krumplit és/vagy répát, stb. is raktok a tepsibe nagyon bőséges és finom köretnek vagy önmagában is.

Edit javaslata, köszönjük!

One Response to Édesburgonya rozmaringgal

  1. kisvirag szerint:

    én Réka receptjét annyiban módosítottam, hogy rozmaring helyett bazsalikom ment bele, és nem tettem rá a végén sajtot sem de finom volt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot! *