Cseréptálban sült padlizsános, cukkinis csirke

Hozzávalók: 30 dkg padlizsán, 60 dkg csirke, 15 dkg paradicsom, 40 dkg burgonya, 10 dkg cukkini, 5 dkg vöröshagyma, 5 dkg zöldpaprika, 3 dkg vaj, só, bors, pirospaprika

A csirkét bedörzsöljük sóval, borssal. A padlizsánt fél centi vastag darabokra vágjuk, besózzuk, és pihentetjük. A paradicsom héját lehúzzuk, és cikkekre vágjuk. A hagymát, burgonyát vékony szeletekre aprítjuk, a paprikát, cukkinit csíkokra. A beáztatott cseréptálat 1 dkg vajjal kikenjük. A padlizsán szeleteket jól kinyomkodjuk, és összekeverjük a többi zöldségfélével. Beletesszük a tálba, sóval, borssal, ízesítjük, majd ráhelyezzük a fűszerezett csirkét.

A maradék vajat rámorzsoljuk, és készre sütjük. Pirospaprikával az egészet meghintjük.

Forrás: drótpostagalamb recepttár

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot! *