Újhagymás, kínai keles tészta

Az alapötlet az aglio e olio (fokhagyma és olaj) tészta volt, került még bele újhagyma és kínai kel.

Kellett hozzá (1 főre):

1 adag spagetti tészta
2 kisebb újhagyma (csomagból)
1 bébi kínai kel
hojiblanca olívaolaj
só, bors
kisasszondi félkemény sajt

Amíg a tészta megfő, az újhagymát és a kínai kelt apróra vágom.
Amikor már csak 5-6 perc van a tészta elkészültéig (8 perc a fövési ideje), elkezdem melegíteni az olajat, majd beledobom a hagymát és a kínai kelt.
Sózom, borsozom, és amikor kifőtt a tészta, leszűröm, a serpenyőbe borítom és összeforgatom az olajjal-zöldségekkel.
A végén sajtot reszelek rá (parmezán, vagy parmezán típusú ajánlott, de én egyrészt nem szeretem, másrészt nincs otthon.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot! *