Mézes-mustáros zöldbabsaláta

50 dkg zöldbab

3-4 evőkanál olívaolaj
1 citrom leve
2 evőkanál méz
2 teáskanál magos dijoni mustár

A zöldbabot daraboljuk fel ízlés szerint, majd enyhén sós vízben főzzük roppanósra. Szűrjük le, majd hűtsük ki egészen.

Az olajat keverjük alaposan össze a mézzel, a citromlével, egy csipet sóval és a magos mustárral, majd öntsük rá a kihűlt zöldbabra. Kézzel forgassuk alaposan össze, majd hagyjuk kicsit állni, hogy az ízek jól összeérjenek (ízlés szerint több mézet is tehetünk hozzá, ha édesebben szeretjük).

A recept a mindmegette.hu oldalról van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot! *