Kecskesajtos, paradicsomos krumplilepénykék

Hozzávalók:
3-4 nagyobb krumpli
1 tojás
liszt
1 paradicsom
kecskesajt
só, bors, zöldfűszer
olaj a sütéshez

A krumplit meghámozom, kockára vágom és sós vízben megfőzöm. Leszűröm és hűlni hagyom. A paradicsomot forró vízbe mártom, majd hidegbe teszem, lehúzo a héját és apróra vágom. A sajtot kis kockákra vágom.

Serpenyőben olajat melegítek közepesen melegre.

Ha már langyos, akkor villával összetöröm. Belekeverem a tojást, a fűszereket a paradicsomot és annyi lisztet, hogy sűrű, de még kanalazható legyen. Végül óvatosan belekeverem a sajtot.

Kanállal a serpenyőbe adagolom és mindkét oldalukon kb 3-4 perc alatt megsütöm a lepénykéket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot! *