Kecskesajtos cukkini fasírt

Hozzávalók:
1 közepes cukkini
3 közepes krumpli
2 tojás
15 dkg kecskesajt vagy juhtúró
zöldfűszerek: snidling, lestyán, oreganó (vagy tetszés szerint másféle zöldfűszer)
liszt, olaj, só

A krumplit meghámozom, kockára vágom és sós vízben megfőzöm, leszűröm.  A cukkinit lereszelem és besózva állni hagyom, majd kinyomkodom a levét.

 

Összetöröm a krumplit, hozzákeverem a cukkinit, a sajtot, két tojást, a fűszereket és annyi lisztet, hogy összeálljon.

Lapos pogácsákat formálok belőle, lisztbe vagy zsemlemorzsába forgatom és olajban kisütöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot! *