Almával töltött cukkini

Előre elkészíthető, hidegen tálalt étel.

Hozzávalók: 4 kicsi, karcsú cukkini, 30 dkg alma, 10 dkg trappista sajt, 2 dl joghurt, 1 ek. porcukor, fél citrom, só, bors

A cukkinit hosszában kettévágjuk, a belsejét kivájjuk. Az almát, a sajtot, a kivájt cukkinit apróra vágjuk, megsózzuk, borsozzuk. A joghurtot sóval, borssal, porcukorral ízesítjük, citromlével savanyítjuk. Az almás-sajtos cikkinire öntjük, összekeverjük, és a kivájt cikkinibe töltjük.

Keménytojással és paradicsomszeletekkel díszítjük. Tálalásig a hűtőben tartjuk, hogy jól összeérjenek az ízek.

Forrás: drótpostagalmb recepttár

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot! *