Zellergumó tandoori masala kéregben

1 közepes zellergumó
2 teáskanál tandoori (tandori) masala
csipet só
1 teáskanál olíva olaj

A zellergumót megpucolom, 1 centis szeletekre vágom, majd 1×1 centis hasábokra.

A zellerhasábokat meglocsolom az olíva olajjal, megszórom a sóval és a tandoori masalával és összekeverem hogy mindenhol befedje a zöldségeket befedje a fűszerkeverék.

Tepsibe sütőpapírt teszek és rásorakoztatom a zellerhasábokat. Előmelegített, 180 fokos sütőben 20 percig sütöm, majd átforgatom és további 15 percig sütöm.

Ha szépen megpirult, akkor ellenőrzöm, hogy megpuhult-e, és ha igen, akkor kész.

Fotó és recept: Myreille

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot! *