Segíts jobbá tenni a közösség weboldalát!

Készíts ételfotót!

Olvasd el itt, hogyan lesznek szuperek az ételfotóid.

Küldj Te is receptet!

Emailben küldheted ide, vagy ennek az oldalnak az alján hozzászólásként.

Küldd el Te is a receptedet, hogy mások is elkészíthessék, adj ötleteket, mi hogyan használható fel a dobozból. Bátran jöhet a legegyszerűbb is, néha pont a leggyorsabbat és a legegyszerűbbet keressük!

Írd meg egyszerűen, az olvasók érteni fogják!

Küldj profi receptet!

Ha úgy érzed, hogy több energiát szeretnél belefektetni, és érzel magadban indíttatást, akkor írd meg profi módon, így:

Recept címe (mindenképpen add meg):
Jó az is, hogy “Böske néni kedvence”, de inkább törekedj arra, hogy minél pontosabban kiderüljön, miről van szó. Például: Joghurtos spenóttal göngyölt csirkemell

Rövid leírás (mindenképpen add meg):
Tedd még egyértelműbbé, hogy milyen receptről van szó, vagy bármi ami fontos tudnivaló a receptedről. Mintha valakinek elmondod mit főztél (az volt a cím) és visszakérdez, hogy klassz, az milyen? Mit válaszolnál neki? Például: Görög étel, ami ránézésre hasonlít a mi lencsefőzelékünkre, de ízben már kevésbé. A görögök egy-két szelet fetasajttal és kenyérrel eszik. A lencsét nem kell előre beáztatni!

Hozzávalók (mindenképpen add meg):
Írd oda légyszi, hogy hány főre szól a recept. Például: Hozzávalók 2-4 főre (attól függően, hogy van-e másodikféle) Utána jöhet a felsorolás, minden lényeges hozzávaló külön sorban. A só, bors mehet egy sorba.

Elkészítés (mindenképpen add meg):
A fontos lépéseket külön sorban add meg. Lehetőség szerint egyes szám első személyben írj. Például: megpirítom a hagymát, közben megpucolom a zöldségeket

Személyes ajánlás, vagy bármi egyéb, amit elmondanál (elhagyhatod):
Kitől tanultad a receptet, hogyan ízlett a családnak, esetleg mit ajánlasz még hozzá, milyen bor illik az ételhez, stb.

Küldj egy képet is! Olvasd el itt, hogyan lesznek szuperek az ételfotóid.

Ha mindez megvan, emailben küldd el ide.